© Copyright 2024 Pembekal Cenderamata.

All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

5 Idea Tempah Hadiah Untuk Pekerja Anda

hadiah cenderahati pekerja

Sesebuah syarikat tidak akan berada di kedudukan yang tinggi tanpa usaha daripada pekerja–pekerjanya. Setiap pengorbanan mereka perlu dihargai dan majikan seharusnya memberikan hadiah kepada pekerja sebagai tanda penghargaan tidak kira sama ada hadiah kecil atau besar.

Ini serba sedikit meningkatkan semangat, kesetiaan dan penglibatan mereka di syarikat dalam jangka panjang.

5 Cadangan Hadiah Untuk Hargai Pekerja

Di Mafeya Apparel, kami menyediakan pelbagai cenderahati korporat yang sesuai dijadikan hadiah dan menerima tempahan walaupun dalam kuantiti yang banyak. Jangan risau tentang kualiti barangan kami kerana syarikat kami amat menitikberatkan mutu printing yang dihasilkan demi memenuhi kepuasan pelanggan.

1. Sling Bag

Beg silang atau ‘crossbody’ kami tampil dengan 2 hingga 3 kombinasi warna yang berbeza. Ia diperbuat daripada beberapa jenis kain yang tahan lama seperti nylon jacquard, nylon, dan microfiber.

Rekaan ini dipanggil ‘crossbody’ kerana ianya mempunyai tali yang panjang untuk disilang. Jadi, pekerja bebas untuk melakukan aktiviti lain kerana tidak perlu memegangnya.

2. Mug

Cawan antara salah satu hadiah yang paling ramai orang akan cari di syarikat kami kerana anda boleh printing mug dengan meletakkan nama atau logo mengikut design sendiri.

Harga yang ditawarkan juga murah dan berbaloi berbanding cawan di pasaran. Ia sangat sesuai kepada majikan yang mempunyai bajet yang sedikit tetapi tetap ingin bagi hadiah untuk pekerja.

3. Pendrive

Pendrive sesuai diberikan hadiah untuk pekerja kerana rekaannya yang tampak mahal dan mereka boleh digunakan semasa bekerja. Kapasiti yang besar membolehkan mereka menyimpan banyak data dan maklumat seperti gambar, dokumen kerja, dan sebagainya.

Jarang orang akan bagi hadiah printing pendrive tetapi apa salahnya bagi sesuatu yang berbeza sedikit. Mesti pekerja anda akan gembira dan lebih bersemangat untuk bekerja.

4. Keychain

Kepada sesiapa yang ingin cari hadiah untuk pekerja yang minimalis tapi kelihatan cantik, inilah jawapannya. Keychain ini tidak sama dengan keychain plastik kerana kami menggunakan metal (besi) supaya lebih berat dan semestinya lebih ekslusif.

Anda bebas untuk meletakkan logo atau nama pada keychain ini kerana kami menerima pelbagai design daripada pelanggan dan memenuhi kehendak mereka. Jadi, tidak hairanlah kalau ramai yang menempah keychain untuk dijadikan cenderahati kepada seseorang.

5. Multipurpose Bag

Lumrah semua orang untuk mempunyai beg serba guna di rumah mereka sekurang–kurang satu atau dua. Begitu juga dengan pekerja, mereka menghabiskan masa di pejabat dan perlu membawa barang-barang yang penting.

Hadiah beg serba guna ini antara idea yang boleh majikan berikan kepada pekerja mereka kerana ia memberi seribu satu manfaat.

Semua peringkat umur sama ada wanita atau lelaki tidak menjadi halangan untuk menggayakan design ini kerana ianya universal.

Banyak lagi idea – idea hadiah yang bernas kepada staff atau pekerja yang kami ingin kongsikan tetapi jangan risau.

Anda boleh dapatkan khidmat nasihat yang percuma berkenaan tempahan dan boleh juga kunjungi katalog di website kami www.pembekalcenderamata.com, www.pembekalcenderahati.com dan www.kedaigift.com.

Kepada sesiapa yang tinggal di Shah Alam atau di Selangor, anda boleh terus walk in ke kedai kami yang terletak di Seksyen 7, Shah Alam.

LOKASI SHOWROOM (Mafeya Apparel)

TEAM CETAK (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)

32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE

03 – 5523 6690 (Office)

Team Cetak
cendaramatacenderahaticenderamata korporathadiah korporathadiah pekerja

Artikel Berkaitan

0 Komen

Kami tidak bertanggungjawab kepada komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya pemilik komen. Anda dilarang untuk menulis komen berunsur spam, bersifat kasar, menyakitkan hati, lucah, lari dari topik dan perkara-perkara yang melanggar undang-undang.

Nak Buat Tempahan?

Hubungi kami sekarang untuk buat tempahan cenderamata. Pengawai jualan kami sedia melayan pertanyaan dan tempahan anda.

Pembekal Cenderamata Malaysia

Pembekal trofi, medal, plak, kristal serta cenderamata korporat yang terbesar di Shah Alam sejak tahun 2010 dengan harga yang berpatutan dan hasil kerja yang berkualiti. Kami menerima tempahan kuantiti sedikit dan tempahan secara pukal.

Statistik

023302
Users Today : 86
Users Yesterday : 71
This Month : 2656
This Year : 17376
Total Users : 23302
Views Today : 131
Total views : 73914
Who's Online : 1

The information contained on this website is for general information purposes only. The information is provided by pembekalcenderamata.com and we endeavor to keep the information up to date and correct as much as possible. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools, or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

© Copyright 2024 Pembekal Cenderamata. All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Etya Industries Sdn Bhd

Web Design by Jaring Digital.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp & Tempahan
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'G-3JM8NRZXLM');